Sup gamat antara hidangan yang masih diteruskan di negeri kedah. Bahan tambahan lain adalah ikan, santan, terung pipit, cili hijau serta daun limau purut yang memberikan aroma lebih wangi.
Sup gamat antara hidangan yang masih diteruskan di negeri kedah. Bahan tambahan lain adalah ikan, santan, terung pipit, cili hijau serta daun limau purut yang memberikan aroma lebih wangi. Antara bahan yang digunakan untuk menumis adalah cili kering, cili api, serai, lengkuas,bawang,kunyit hidup,belacan yang dikisar terlebih dahulu.
Sup gamat antara hidangan yang masih diteruskan di negeri kedah.
Bahan tambahan lain adalah ikan, santan, terung pipit, cili hijau serta daun limau purut yang memberikan aroma lebih wangi. Antara bahan yang digunakan untuk menumis adalah cili kering, cili api, serai, lengkuas,bawang,kunyit hidup,belacan yang dikisar terlebih dahulu. Sup gamat antara hidangan yang masih diteruskan di negeri kedah.
Antara bahan yang digunakan untuk menumis adalah cili kering, cili api, serai, lengkuas,bawang,kunyit hidup,belacan yang dikisar terlebih dahulu. Sup gamat antara hidangan yang masih diteruskan di negeri kedah. Bahan tambahan lain adalah ikan, santan, terung pipit, cili hijau serta daun limau purut yang memberikan aroma lebih wangi.
Bahan tambahan lain adalah ikan, santan, terung pipit, cili hijau serta daun limau purut yang memberikan aroma lebih wangi. Antara bahan yang digunakan untuk menumis adalah cili kering, cili api, serai, lengkuas,bawang,kunyit hidup,belacan yang dikisar terlebih dahulu. Sup gamat antara hidangan yang masih diteruskan di negeri kedah.
Antara bahan yang digunakan untuk menumis adalah cili kering, cili api, serai, lengkuas,bawang,kunyit hidup,belacan yang dikisar terlebih dahulu.
Antara bahan yang digunakan untuk menumis adalah cili kering, cili api, serai, lengkuas,bawang,kunyit hidup,belacan yang dikisar terlebih dahulu. Sup gamat antara hidangan yang masih diteruskan di negeri kedah. Bahan tambahan lain adalah ikan, santan, terung pipit, cili hijau serta daun limau purut yang memberikan aroma lebih wangi.
Bahan tambahan lain adalah ikan, santan, terung pipit, cili hijau serta daun limau purut yang memberikan aroma lebih wangi. Sup gamat antara hidangan yang masih diteruskan di negeri kedah. Antara bahan yang digunakan untuk menumis adalah cili kering, cili api, serai, lengkuas,bawang,kunyit hidup,belacan yang dikisar terlebih dahulu.
Bahan tambahan lain adalah ikan, santan, terung pipit, cili hijau serta daun limau purut yang memberikan aroma lebih wangi. Sup gamat antara hidangan yang masih diteruskan di negeri kedah. Antara bahan yang digunakan untuk menumis adalah cili kering, cili api, serai, lengkuas,bawang,kunyit hidup,belacan yang dikisar terlebih dahulu.
Bahan tambahan lain adalah ikan, santan, terung pipit, cili hijau serta daun limau purut yang memberikan aroma lebih wangi.
Bahan tambahan lain adalah ikan, santan, terung pipit, cili hijau serta daun limau purut yang memberikan aroma lebih wangi. Antara bahan yang digunakan untuk menumis adalah cili kering, cili api, serai, lengkuas,bawang,kunyit hidup,belacan yang dikisar terlebih dahulu. Sup gamat antara hidangan yang masih diteruskan di negeri kedah.
Ikan Gelama Masak Lemak Cili Api - Takut Nak Masak Lemak Cili Api Negeri Sembilan Jom Ikut Petua Ini. Bahan tambahan lain adalah ikan, santan, terung pipit, cili hijau serta daun limau purut yang memberikan aroma lebih wangi. Antara bahan yang digunakan untuk menumis adalah cili kering, cili api, serai, lengkuas,bawang,kunyit hidup,belacan yang dikisar terlebih dahulu. Sup gamat antara hidangan yang masih diteruskan di negeri kedah.
Sup gamat antara hidangan yang masih diteruskan di negeri kedah ikan gelama masak. Sup gamat antara hidangan yang masih diteruskan di negeri kedah.
Bahan tambahan lain adalah ikan, santan, terung pipit, cili hijau serta daun limau purut yang memberikan aroma lebih wangi. Sup gamat antara hidangan yang masih diteruskan di negeri kedah. Antara bahan yang digunakan untuk menumis adalah cili kering, cili api, serai, lengkuas,bawang,kunyit hidup,belacan yang dikisar terlebih dahulu.
Bahan tambahan lain adalah ikan, santan, terung pipit, cili hijau serta daun limau purut yang memberikan aroma lebih wangi.
Sup gamat antara hidangan yang masih diteruskan di negeri kedah. Bahan tambahan lain adalah ikan, santan, terung pipit, cili hijau serta daun limau purut yang memberikan aroma lebih wangi. Antara bahan yang digunakan untuk menumis adalah cili kering, cili api, serai, lengkuas,bawang,kunyit hidup,belacan yang dikisar terlebih dahulu.
Bahan tambahan lain adalah ikan, santan, terung pipit, cili hijau serta daun limau purut yang memberikan aroma lebih wangi. Antara bahan yang digunakan untuk menumis adalah cili kering, cili api, serai, lengkuas,bawang,kunyit hidup,belacan yang dikisar terlebih dahulu. Sup gamat antara hidangan yang masih diteruskan di negeri kedah.
Antara bahan yang digunakan untuk menumis adalah cili kering, cili api, serai, lengkuas,bawang,kunyit hidup,belacan yang dikisar terlebih dahulu. Sup gamat antara hidangan yang masih diteruskan di negeri kedah. Bahan tambahan lain adalah ikan, santan, terung pipit, cili hijau serta daun limau purut yang memberikan aroma lebih wangi.
Bahan tambahan lain adalah ikan, santan, terung pipit, cili hijau serta daun limau purut yang memberikan aroma lebih wangi. Antara bahan yang digunakan untuk menumis adalah cili kering, cili api, serai, lengkuas,bawang,kunyit hidup,belacan yang dikisar terlebih dahulu. Sup gamat antara hidangan yang masih diteruskan di negeri kedah.
Antara bahan yang digunakan untuk menumis adalah cili kering, cili api, serai, lengkuas,bawang,kunyit hidup,belacan yang dikisar terlebih dahulu.
Bahan tambahan lain adalah ikan, santan, terung pipit, cili hijau serta daun limau purut yang memberikan aroma lebih wangi.